Hakkımızda / Kurucumuz

Martı Kolejinin değerli velileri ve bu okulu ikinci yuvaları olarak gören sevgili öğrenciler,

Kısa zamanda çok büyük gelişmeler kaydeden okulumuzda, bizler yeni hedefler oluşturarak eğitim görevi bayrağını devraldık.

Ana teması ULUSALDAN EVRENSELE olan Martı Kolejinin eğitim ve öğretim faaliyetlerinde üzerimize düşen en önemli görev, bize olan güveninizi kaybetmeden çocuklarınızı çocuklarımız olarak görerek, eğitimin en ileri metotlarını uygulayarak gençlerimizi yeni dünya sisteminin gereklerine uygun yetiştirmek, onların Türk gençliği olarak topluma ve ülkelerine faydalı bireyler haline gelmelerini sağlamaktır. Bizler bu eğitim yolunda kendimize Türk ulusunun başöğretmeni Mustafa Kemal Atatürk’ü örnek alıyor ve 10. Yıl Nutku’nda söylediği “Türk ulusu zekidir, Türk ulusu çalışkandır.” sözlerini hiç unutmuyoruz. Onun bizlere bıraktığı çağdaş, laik, demokratik ve hukuk devleti tabanlı Türkiye Cumhuriyeti’ni hem kendisi hem de öğrencileri için vazgeçilmez bir ilke olarak görüyoruz.

Sevgili Gençler,
Martı Kolejinin sizlere sunduğu 2 yabancı dilli ve modern eğitim metotlarıyla zenginleştirilmiş eğitim sistemini en iyi şekilde kullanmanızı tavsiye ederim. Bu okulun sıralarında öğrendiğiniz her bilgi, aldığınız her eğitim size hayat yolunda faydalı olacaktır. Sizler dünyanın herhangi bir yerindeki gençlerden sadece eğitiminiz ve çok dilli bilginiz sayesinde farklılığınızı ortaya koyup onların arasından kendi ışığınızla ayrılacaksınız. Başarılı olmak için yapmanız gereken tek şey, çalışmaktır.

Saygıdeğer Veliler,
Çocuklarınızın eğitiminin her aşamasında sizlerle işbirliği halinde olacağız. Bizler Martı Koleji ailesi olarak şunu biliyoruz ki iyi bir eğitim önce ailede başlar, okul işbirliği ile de şekillenir. Bu yolda üzerimize düşen sorumluluklarımızı unutmadan sizlerle yürümekten onur duyacağız.