Okulumuz / Kütüphane

Martı Koleji olarak öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını, başvuru kitaplarına olan ilgilerini arttırma yönündeki hedeflerimiz, kitap sayısı bakımından kısa zamanda zengin bir kütüphaneye sahip olmak suretiyle gerçekleşecektir.

Bu anlamda attığımız adımlarla hedefe ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Öğrencilerimizin toplu paylaşım etkinlikleri saatlerinde öğretmenleri ile burada, rahat bir ortamda kitap okumalarını sağlamak, zaman zaman da farklı etkinliklerle bu ortamda bir araya gelmelerine olanak vermeyi planladık.

Okul kitaplığımızı daha zengin hala getirmek için öğrencilerimizin daha duyarlı olmalarını, kendi kütüphanelerini okulda yaratmalarını, zenginleştirmelerini, evdeki kitaplarını okul kütüphanesine getirerek arkadaşlarıyla paylaşım içinde olmalarını diliyoruz.