Okulumuz / Sınıflarımız

Martı Koleji’nde yürütülen yeniden yapılanma çalışmaları doğrultusunda 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılından itibaren öğrenciler 31-37 metrekarelik sınıflarda en fazla 18 kişi olarak  eğitim almaktadır.  İlkokulda 9, ortaokulda 12 ve lisede 11 olmak üzere toplam 32 derslik ile eğitim öğretim yılına başlayan okulumuzdaki sınıflarda çağın gereksinimleri olarak  her türlü teknolojik donanım (akıllı tahta, projeksiyon aleti, bilgisayar, hoparlör seti, wi-fi internet bağlantısı) bulunmaktadır. Öğrencilerin ders içinde gereksinim duyacakları ders materyallerine her an ulaşabilmelerini sağlayabilmek amacıyla sınıf dolaplarını derslik içine koymak ders bütünlüğünü sağlamada çok büyük işlev sağlamaktadır.